Dom / BLOG / Britanski referendum, utjecaj izbjegličke krize na proračun
Photo: Flickr
Photo: Flickr

Britanski referendum, utjecaj izbjegličke krize na proračun

Izvanredna plenarna sjednica zakazana je u Bruxellesu ovog utorka, 28. lipnja vezana uz rezultat britanskog referenduma o članstvu zemlje u Europskoj uniji. Zajedničko saslušanje o financijskim posljedicama izbjegličke krize održava se u četvrtak, 30. lipnja. Klubovi zastupnika pripremaju se za plenarnu sjednicu u Strasbourgu.

Plenarna sjednica u Bruxellesu

Izvanredno plenarno zasjedanje održat će se ovog utorka, 28. lipnja, na kojem će jedina tema biti rezultat referenduma o članstvu Ujedinjenog Kraljevstva u Europskoj uniji. Zastupnici će glasati o rezoluciji u kojoj će ocijeniti referendum i posljedice koje bi mogao imati na ostale zemlje članice.

Financijske posljedice izbjegličke krize

Zastupnici će raspravljati o utjecaju krize na proračun na zajedničkom saslušanju odbora za proračun, građanske slobode, vanjske odnose i razvoj. Predstavnici Frontexa, UNHCR-a Otvorenog instituta te Komisije sudjelovat će u raspravi.

Marina

Nezabudni pozrieť

PHOTO: European Union 2018

Čvršća obrana od nepoštenog uvoza u svrhu zaštite radnih mjesta i industrije u EU

EU će se moći bolje zaštititi od neopravdano jeftinog uvoza i učinkovitije boriti protiv okolišnog ...

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Nužna polja su označena s *


devet − = 4

Možete koristiti ove HTML oznake i atribute: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>